Helder resultaat

Glasbewassing

Regelmatig bewassen van uw ramen is essentieel voor het onderhoud van uw pand, uw ramen moeten zorgen voor een heldere doorkijk. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons voorop. Schoonmaakbedrijf H&B Totaaldiensten zorgt ervoor dat uw ramen weer streeploos schoon worden!

Benieuwd naar de mogelijkheden om ook uw pand een schone uitstraling te geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van glasbewassing voor uw organisatie!

glasbewassing met een hoogwerker door hb totaaldiensten

Glasbewassing door H&B Totaaldiensten

Net als de reguliere schoonmaak is het schoonmaken van je ramen echt een vak. Vooral als het pand veel glaswerk bevat en moeilijk bereikbaar is, bijvoorbeeld door de hoogte. Hoogbouw, moeilijk bereikbaar of niet. Schoonmaakbedrijf H&B Totaaldiensten biedt een oplossing op maat.

Ons team bestaat uit ervaren VCA gecertificeerde specialisten. Geen hoogte is ons te gek. Wij maken gebruik van verschillende technieken om de ramen schoon te maken. Naast de traditionele manier om ramen te reinigen, kunnen we moeilijk bereikbare ramen reinigen door gebruik te maken van telescopische glasbewassing.

Hiermee zijn onze ervaren glazenwassers in staat om tot 15 meter hoogte te werken zonder gebruik te maken van ladders en hoogwerkers. Het voordeel hiervan is dat er minder materiaal benodigd is, veel minder eisen zijn aan de ondergrond en het een veilige manier van werken is.

Glasbewassing op moeilijk bereikbare plaatsen

Naast telescopische glasbewassing, kunnen onze professionals op iedere plaats komen door hoogwerkers in te zetten. Hierdoor zijn wij breed inzetbaar op het gebied van glasbewassing. H&B Totaaldiensten werkt uitsluitend met goedgekeurde materialen en gediplomeerde glazenwassers. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen en zorgen wij voor stralende ruiten voor elk object.

glasbewassing door hb totaaldiensten op moeilijk bereikbare plekken

Een helder streeploos resultaat

Voor glasbewassing maken wij gebruik van de Osmose glasbewassingsmethode. Door gebruik te maken van puur osmosewater blijven er geen watervlekken achter op het raam. Osmosewater is namelijk ontdaan van mineralen en zouten met als resultaat een enorm reinigend vermogen. Met puur osmosewater kunnen alle oppervlakten worden gereinigd zonder gebruik te maken van chemische schoonmaakmiddelen voor een stralend en streeploos resultaat.

Service van Schoonmaakbedrijf H&B Totaaldiensten

Wij houden van een heldere planning. Door ruim voor de uitvoerdatum te informeren wanneer wij langskomen, willen wij u zo min mogelijk overlast bezorgen tijdens uw werkzaamheden. Zo zorgen wij ervoor dat uw ramen er tiptop uitzien, terwijl u ongestoord door kan gaan met uw werk. Naast glasbewassing kunt u ook terecht voor verschillende facilitaire diensten om u volledig te ontzorgen.

glasbewassing met een hoogwerker door hb totaaldiensten